In mijn leven hebben er kleine en grotere trauma’s/uitdagingen plaatsgevonden en zijn er daarop volgend trauma responses, overlevingsmechanismen en patronen geweest die de ervaringsbasis vormen voor mijn werk wat ik nu doe. Veel onderwerpen kan ik aan relateren bv couveuse baby, bijzondere gezinssituatie, gescheiden ouders, please gedrag, onzekerheid, eetproblematiek, verslavingen, moeilijke relaties, abortus, verlies van dierbaren, perfectionisme, controledwang, geen idee hoe en wat te doen met mijn heldervoelendheid, wat vroeger afgedaan werd als Julia met de grote duim en zo kan ik nog doorgaan.

Ondanks dit alles heb ik altijd een gevoel van vertrouwen en eenheid ervaren, zelfs toen ik heel diep zat bleef ik vertrouwen en in overgave aan het leven.

IK SNAPTE ER ALLEEN GEEN SNARS VAN…

 

JuliaFagel 154
Julia Fagel swirl 1

Als ik in mijn jonge jaren toch een coach had gehad die mij op het goede spoor had gezet van zelfleiderschap en RADICAL SELF RESPONSIBILITY…

Mijn ervaring met het bezoeken van een therapeut, uurtje per week voor een periode, heeft in mijn leven niet veel veranderd. Mijn binnenwereld en mijn gedrag bleven hetzelfde en mijn realiteit dus ook. Dat zie ik bij heel veel mensen.

Pas toen ik mezelf begon te helen op alle vlakken, dus niet alleen op mentaal vlak maar ook op energetisch, spiritueel en lichamelijk vlak en ik ZELFLEIDERSCHAP begon te begrijpen en DOORVOELEN op alle niveau’s kon ik andere keuzes maken. Keuzes vanuit VRIJHEID, ZELFLIEFDE en VERTROUWEN in mijzelf, anderen en de wereld om mij heen.

Die wake-up call, waar ik zelf jaren over heb gedaan, geef ik nu in een veilige bedding aan mijn cliënten.

Het spiegelen, van wat je nu eigenlijk aan het doen bent, en hoe jij je realiteit 180 graden kunt shiften, is een van mijn natuurlijke talenten (Reflector in mijn Human Design). Mijn eerlijkheid en eigen kwetsbaarheid plus heldervoelende gave maken dat dit proces anders en uniek is.

Ik geloof dat alles draait om verbinding en liefde. Liefde voor jezelf, de medemens en alles op aarde en in de kosmos. De verbondenheid van alles, de eenheid, de ONENESS. Het lijkt een loze kreet, totdat je echt gaat begrijpen en vooral ervaren dat het zo is. 

Zo binnen in je, zo buiten in je realiteit.

ELLE Schoorl 38401

Mijn man Harmen en ik.… We hebben een prachtig gezin met twee fantastische zonen en een eigen huis gebouwd, wat een onbewuste manifestatie blijkt van alles waarvoor ik sta. 

Tijdens het opvoeden van onze zonen heb ik vele opleidingen gevolgd op het gebied van zwangerschap & partner coaching, baby massage, sport en voeding, detoxen en allerlei vormen van yoga. Ook heb ik mij verdiept in zelfleiderschap, post-HBO life coaching, energetische massage, stervensbegeleiding en rouw coaching gevolgd en ik heb workshops en retreats over de hele wereld bezocht over zelf ontwikkeling, spiritualiteit en zelfleiderschap. En ik heb 15 jaar mijn eigen yoga studio gehad in Schoorl.  

Nu richt ik mij volledig op het coachen waar ik al mijn kwaliteiten in kwijt kan.

I WALK THE TALK

Ik gun jou een bewust en ontspannen leven waarin jezelf in de lead bent.

Niet meer vast zit in overlevingsmechanismen, ondermijnende patronen en zelfsabotage maar je vrij bent in alle aspecten van je leven.

Ik ga all-in en mijn cliënten hebben diezelfde drive. Als coach, teacher, sparringspartner en vertrouwenspersoon begeleid ik jou door jouw proces, zodat jij aan de andere kant het licht weer gaat zien en de vrijheid gaat voelen in jezelf.

Samen kijken we hoe er op alle gebieden van je leven meer flow, ontspanning, echtheid en liefde kan ontstaan.

De liefde die door mij heen stroomt en het oprechte gevoel van verbinding geeft je het vertrouwen om dit proces aan te gaan en te openen voor alles wat er voor je beschikbaar is in dit leven en dat is veel meer dan je nu bedenken kunt.

JuliaFagel 238