Julia Fagel swirl 1

Transformational Day Retreat

In-zicht In-voelen In-Actie

Een dag om op alle lagen fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel (holistische aanpak) inzicht te gaan krijgen in hoe het er bij jou voorstaat. 

In-zicht te gaan krijgen in de boodschappen die je lichaam en mind je geeft en In-zicht in je blokkades, belemmerende overtuigingen, angsten, niet helpende patronen en gedrag. 

Dit gaan we doen door In-voelen op al jouw lagen en daarna kijken we of we al stukken kunnen transformeren zodat er meer ruimte, rust ,vertrouwen en vrijheid kan gaan ontstaan.

Belangrijk is om daarna ook In-actie te komen zodra je in-zicht hebt verkregen, In-gevoeld hebt en dan delen van jouw leven opnieuw vorm te geven.

JuliaFagel 98
JuliaFagel 43 e1707900266383

Het gaat diep en de bedoeling is transformeren, want als je altijd hetzelfde blijft doen, voelen en denken, dan krijg je ook altijd weer hetzelfde…
Ik begeleid je in mijn liefdevolle bedding waar alles er mag zijn door alle processen heen.

De dag bestaat uit vier delen: De fysieke, mentale, emotionele en spirituele lagen waarin we diep op de materie ingaan en daarna ga je zelf ervaren hoe het bij jou zit. Teachings, zelf onderzoek, transformerende practices, een actie plan op maat en een heerlijke gezonde lunch, drinks en snacks in mijn prachtige huis in de omgeving van Schoorl.

Praktische informatie

Plaats voor 8 moedige mensen.
Voor meer informatie over de data, neem contact op.
Investering in jezelf: €222

Reviews